Krimi financiar dhe bankar

Koci & Vokshi kanë reputacion të lartë në mbrojtjen e individëve dhe klientëve të korporatave që përballen me akuza për mashtrime financiare dhe krime bankare.

Ne punojmë për individët dhe klientët e korporatave që janë të përfshirë në hetime për akuza për mashtrim, korrupsion, evasion fiskal, shpërlarje parash dhe vepra tjera penale sipas ligjit në fuqi.

Ne kemi krijuar një reputacion të mirë viteve të fundit në mbrojtjen dhe këshillimin e gazetarëve dhe personave medial, që përballen me akuza të ngritura në lidhje me aktivitetin e tyre professional dhe zbulimin e burimeve të tyre.